« terug naar vorige pagina

Inschrijven

Momenteel is ALLEEN de praktijk van Bergman open voor nieuwe patiënten die vanuit buiten Haarlem binnen ons postcodegebieden: 2031, 2032, 2033, 2034 en 2035 komen wonen. U kunt het inschrijfformulier invullen en bij de assistente inleveren, u wordt dan gebeld of gemaild of inschrijving mogelijk is.

U kunt hier het Nederlandse inschrijfformulier downloaden. 
U kunt hier het Engelse inschrijfformulier downloaden.

Informatie:

  • Landelijk Schakelpunt (LSP): Staat voor de uitwisseling van relevante gegevens met de dokterspost en de apotheken. Hiervoor dient u aan te geven of u hier toestemming voor geeft. Dit kan via het inschrijfformulier, Ikgeeftoestemming.nl of via onze assistentes.
  • Mijngezondheid.net: Wij bieden u de mogelijkheid om een eigen gezondheidsportaal te openen via MijnGezondheid.net. Kijk voor meer informatie op MijnGezondheid.net.
  • MijnDoc.nu: Houd uw zorgverlener op de hoogte door toestemming te geven voor het delen van uw medische gegevens. Kijk voor meer informatie op MijnDoc.nu.
  • Geeft u toestemming voor wetenschappelijk onderzoek (ANH)? Geef dit aan op het inschrijfformulier. Kijk voor meer informatie op Vumc.nl.