« terug naar vorige pagina

Hoe werken wij?

We streven naar een up-to-date website waar u alle belangrijke informatie kan vinden over onze praktijk en waar u laagdrempelig contact kan opnemen met ons. Om het nog makkelijker voor u te maken, adviseren we u aan te melden voor Mijngezondheid.net en de MedGemak app te downloaden. Zo kunt u vanaf uw mobiele telefoon ons vragen stellen, zelf afspraken maken en recepten herhalen.

Afspraak maken

U kunt zelf online een afspraak maken. U kunt ook bellen om een afspraak te maken. Online heeft onze voorkeur. Wilt u dezelfde dag nog terecht kunnen, dan willen wij u vragen voor 10 uur te bellen. Kunt u onverhoopt toch niet op de afgesproken tijd? Laat het ons minimaal 24 uur van te voren weten.

We hebben verschillende afspraakmogelijkheden:

 • Afspraak op de praktijk
  U ziet de huisarts persoonlijk op de praktijk. De huisarts kan u lichamelijk onderzoeken en op de praktijk kan zo nodig aanvullend onderzoek worden verricht. Een afspraak duurt 15 minuten en is voor het bespreken van één klacht. Mochten er meerdere of erg uitgebreide klachten zijn is er waarschijnlijk een vervolgafspraak nodig, de huisarts bespreekt dit met u. In de praktijk zijn betere onderzoeks- en behandelmogelijkheden daarom vragen wij u, indien mogelijk, naar de praktijk te komen.
 • Advies van de assistente
  Onze assistentes zijn opgeleid en bekwaam om u bij eenvoudige klachten te adviseren. Daarnaast heeft zij dagelijks meerdere keren overleg met uw huisarts en kan zij uw vraag of probleem bespreken waarna ze terugbelt of een MGN bericht stuurt.
 • Afspraak via telefoon
  U heeft een vraag waarbij lichamelijk onderzoek niet noodzakelijk is óf u wilt het verloop van uw klachten met de huisarts bespreken. De huisarts belt u terug, zorg dat u de hele dag bereikbaar bent. De assistente kan dit voor u inplannen.
 • Huisbezoek
  U ontvangt de huisarts bij u thuis. Het huisbezoek is specifiek bedoeld voor mensen die niet in staat zijn naar de praktijk te komen. U vraagt een huisbezoek voor dezelfde dag vóór 10.00 uur telefonisch aan. Huisbezoeken worden in principe tussen de middag verricht. Acht u het nodig dat we eerder komen, meldt u dat dan duidelijk aan de assistente.
 • E-consult
  U heeft een korte, concrete medische vraag. Hiervoor kunt u e-consult gebruiken via de website of de app. U kunt een foto of bestand meesturen. Houdt u er rekening mee dat deze berichten niet met spoed worden behandeld. Tips hoe foto’s te maken zodat u huisarts uw probleem zo goed mogelijk kan beoordelen vindt u hier.

Wij werken op twee locaties

Bij het maken van de afspraak geeft de assistente aan op welke locatie uw afspraak is. Dit is ook terug te vinden via MGN. Op de website staat op welke locatie uw zorgverlener die dag werkzaam is.